«Ρήτρα 10 εκατ. ευρώ σε Μαουρίσιο»!

Gazzetta team
«Ρήτρα 10 εκατ. ευρώ σε Μαουρίσιο»!

bet365

Δημοσιεύματα σε Ρωσία και Βραζιλία κάνουν το απόγευμα της Κυριακής (27/8) λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Μαουρίσιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Oπως είναι φυσικό το θέμα του Μαουρίσιο, αρχίζει να κυριαρχεί στη Ρωσία, όπου αγωνίζεται τα επτά τελευταία χρόνια, αλλά και στην πατρίδα του, τη Βραζιλία.

Ρωσικά δημοσιεύματα πάνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω και κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως αναφέρουν θα βρίσκεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη,

«Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με το Μαουρίσιο θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια», γράφουν χαρακτηριστικά, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό, που αναφέρεται για την ύπαρξη ρήτρας από πλευράς του «Δικεφάλου» ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λίβερπουλ - Αρσεναλ με 0% Γκανιότα*. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα