Τελειώνει του Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ!

Τελειώνει του Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ!

Τελειώνει του Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ!

bet365

ΠΑΟΚ και Μαουρίσιο είναι κοντά σε συμφωνία, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, με το «Δικέφαλο» και το βραζιλιάνο μέσο να τα' χουν βρει σχεδόν σ' όλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι εξελίξεις στο θέμα Μαουρίσιο, για τις οποίες ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr το απόγευμα του Σαββάτου (26/8), τρέχουν και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βρίσκεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ!

Ενα φλερτ που ξεκίνησε από τις αρχές Αυγούστου, και το διαβάσατε πρώτοι από το gazzetta.gr, φαίνονται να οδεύει σε... γάμο, καθώς όλες οι ενδείξεις των τελευταίων ωρών είναι θετικές κυρίως από την πλευρά του 28χρονου μέσου, ο οποίος έριξε τις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις του (ξεπερνούσαν τα 2 εκατ. ευρώ!) και έχει συμφωνήσει σ' ένα πιο λογικό και προσιτό ποσό κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει λίγο πιο ψηλά.

Ο ατζέντης του Πιέρ Φερναντέζ μπορεί το απόγευμα του Σαββάτου να έκανε λόγο στη Ρωσία «για τέσσερις υποψήφιες ομάδες», όλοι να «έβλεπαν» να καταλήγει ο Μαουρίσιο σε μια από τις Βαλένθια, Αντερλεχτ ή Χονφεχάιμ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κάνει την υπέρβαση και να είναι κοντά στην οριστική συμφωνία.

Με το μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τις επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που όταν είδε πρόσφορο το έδαφος και να μην έχει κλείσει πουθενά επανέφερε στο προσκήνιο την περίπτωση Μαουρίσιο ξεκινώντας τον τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα