Αναστασιάδης: «Υπάρχει επαφή»
Ο Αναστασιάδης υπέπεσε στο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φορτούνης και κλήθηκε μετά το τέλος του ματς να σχολιάσει τη φάση στην κάμερα της Nova. «Είναι μια φάση που εξελίχθηκε γρήγορα, υπάρχει επαφή, την κερδίζει την φάση ο παίκτης, κερδίζει πέναλτι η ομάδα και μετά από το γκολ αυτό ψυχολογικά έπρεπε να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Τη βρήκαμε, κάναμε ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε».
Όσον αφορά το αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν η Λαμία έπαιζε στην έδρα της αντί για το ουδέτερο Περιστέρι: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε, ευχόμαστε να δρομολογηθούν τα πράγματα και να παίξουμε στην έδρα μας, γιατί είναι σημαντικό, κυρίως για ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
