Επιστροφή στις νίκες για Ριέκα
Εχοντας τέσσερις ήττες (οι δύο από τον Ολυμπιακό) και μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, η Ριέκα καιγόταν για το διπλό στην έξοδό της στην έδρα της Ιντερ Ζάπρεσιτς. Αυτό τελικά η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, το πήρε με 1-3. Ουσιαστικά τα κατάφερε χάρη σε δύο πρώτα γκολ του Αραούζο (6', 34'). Στο 53' μείωσαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Γκαβράνοβιτς 56') επανέφερε την τάξη και και έτσι η ομάδα του έχοντας παιχνίδι περισσότερο, με το πέμπτο τρίποντο (στην 7η αγωνιστική) πλησίασε στο -1 από την κορυφή.
Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε το ματς η Ριέκα (Ματίαζ Κεκ): Πρσκαλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Ζούπαριτς, Ζούτα, Μάλες, Κβρζιτς, Γκοργκόν, Αραούζο, Γκαβράνοβιτς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.