Ντόρτμουντ - Χέρτα Βερολίνου 2-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Χέρτα Βερολίνου 2-0

bet365

Με τον Πούλισιτς να είναι εκπληκτικός και τους Ομπαμεγιάνγκ και Σαχίν να βρίσκουν δίχτυα, η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Χέρτα Βερολίνου. Aναγκαστική αλλαγή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Δεύτερη νίκη, ξανά χωρίς να δεχθεί γκολ η Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά και άσκησε πίεση από τα πρώτα λεπτά στην αντίπαλό της. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 15'.

Ο Σαχίν κέρδισε τη κατοχή έξω από την περιοχή των Βερολινέζων και βρήκε τον Ομπαμεγιάνγκ στο «κουτί», με τον Γκαμπονέζο να τελειώνει υπέροχα τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν πολύ να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή, ενώ στο 40' ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η Χέρτα δημιούργησε την καλύτερή της ευκαιρία στο 47' με τον Μπούρκι να σταματά τον Λέκι και στο 57' η Ντόρτμουντ «καθάρισε» τη νίκη. Η άμυνα έδιωξε όπως-όπως την σέντρα του Φίλιπ και ο Σαχίν περίμενε έξω από την περιοχή για να τη στείλει με ένα δεξί βολέ στα δίχτυα. Ήταν το πρώτο του γκολ για την Ντόρτμουντ μετά τον Φεβρουάριο του 2015.

Η Χέρτα ανέβηκε ψηλότερα στο γήπεδο, έψαξε το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έψαξαν στην κόντρα με Πούλισιτς και Ομπαμεγιάνγκ το τρίτο γκολ, όμως το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, καθώς στις καθυστερήσεις ο Σταρκ έχασε μοναδική ευκαιρία για το γκολ της... τιμής.


 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα