Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 0-2

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 0-2

bet365

Οι Βαυαροί δεν ήταν καλοί στην Βρέμη, αλλά με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι σε τρία λεπτά (οφσάιντ το πρώτο) έφτασαν στο 0-2 και την 17η διαδοχική νίκη επί της Βέρντερ.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε 10. Με αυτό το πέρασμα από την Βρέμη, η Μπάγερν ανέβασε το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της επί της Βέρντερ στα 17 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας. Μαζί μάλιστα και με το Κύπελλο το αήττητο σερί ανεβαίνει στο Νο22 (19 νίκες, 3 ισοπαλίες). Η τελευταία φορά που οι Πράσινοι του Βορρά πανηγύρισαν κόντρα στους Βαυαρούς, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 και θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο για να βάλουν φρένο σε αυτή τη μεταξύ τους κατηφόρα. Αυτή τη φορά για το 0-2 φρόντισε με δύο δικά του γκολ ο Λεβαντόφσκι.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Οι πρωταθλητές πάντως δεν έπαιξαν καλά, όπως δεν το είχαν κάνει ούτε στην πρεμιέρα. Μόνο με το οριζόντιο δοκάρι του Τολισό (24') είχαν φτάσει κοντά στο ν' ανοίξουν το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν με τίποτα. Και εκεί που όλα ήταν... σβηστά, εμφανίστηκε ο Πολωνός επιθετικός και καθάρισε με δύο τεμάχια σε τρία λεπτά. Το πρώτο πάντως που ήταν όμορφο τακουνάκι (72'), δεν έπρεπε να μετρήσει, επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ. Το επόμενο (75') ήταν ατομική ενέργεια και χαμηλό σουτ, με τον Λέβα να φτάνει φέτος τα 5 γκολ σε 4 επίσημα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν.

Βέρντερ Βρέμης (Αλεξάντερ Νούρι): Παβλένκα, Μπάουερ, Ζανέ, Γκέμπρε-Σελασιέ, Αουγκούστινσον, Μ. Εγκεσταϊν (76' Μπάργκφρεντε), Γκόντορφ (76' Κάιντς), Ντιλέινι, Μπάρτελς (84' Γ. Εγκεσταϊν), Κρούζε

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Ζούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Τολισό, Βιδάλ (85' Ρούντι), Τιάγκο, Ριμπερί (73' Μίλερ), Ρόμπεν (64' Κομάν), Λεβαντόφσκι.


Είχε τις απαντήσεις η Χόφενχαϊμ
Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές της Χόφενχαϊμ, η οποία λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League από την Λίβερπουλ, είχε τον τρόπο να απαντήσει και να πάρει 2-2 εκτός έδρας. Πολύ δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και είχαν φάσεις με Μπελαραμπί, Φόλαντ, Αράνγις, όμως άνοιξαν το σκορ στο 32' με πέναλτι του Γουέντελ ύστερα από αυστηρή υπόδειξη για πτώση του Μπραντ από μαρκάρισμα του Μπίτσακσιτς (1-0) και στο 38' ο Κορ σε κενό τέρμα δεν έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ισοφάρισε στο 47' με αριστερό σουτ του Αντρέι Κράμαριτς, όμως η χαρά κράτησε δύο λεπτά καθώς στο 49' με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής ο Μπελαραμπί έκανε το 2-1. Η Χόφενχαϊμ πήρε τον βαθμό και έφτασε τους τέσσερις ύστερα από δύο αγωνιστικές με το σκαστό σουτ του Ουτ στο 70' ύστερα από σέντρα από αριστερά.

Το έσωσε ο Κόρντοβα
Η Αουγσκμπουργκ προηγήθηκε αμέσως με τον Φινμπόγκασον, η Γκλάντμπαχ ανέτρεψε το σκορ αλλά στο παρά ένα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, πήραν τον πρώτο τους βαθμό και δεν επέτρεψαν στην Μπορούσια να πανηγυρίσει το 2x2. Το ματς άρχισε απλά τέλεια για την Αουγκσμπουργκ αφού στο 1ο λεπτό ο Φινμπόγκασον άνοιξε το σκορ (1-0). Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, βρήκαν ρυθμό και ανέτρεψαν από ημίχρονο την κατάσταση με τα γκολ των Ζακάρια (8') και Βεντ (30'). Η Γκλάντμπαχ κρατούσε αυτό το σκορ μέχρι και το 89', νιώθοντας μάλλον σίγουρη για τη νίκη, για να έρθει τελικά το 2-2 από τον Κόρντοβα, χαρίζοντας στους Βαυαρούς τον πρώτο βαθμό για φέτος.

Τρίποντο με Μπαντστούμπερ
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Στουτγκάρδη μετά το 1-0 επί της Μάιντς. Το ματς ήταν ισορροπημένο από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό έγινε στο 53ο λεπτό, όταν ο Αόγκο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαντστούμπερ με κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος αφού η Στουτγκάρδη αμύνθηκε σωστά και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την μέτρια Μάιντς.

Πρώτη νίκη για Βόλφσμπουργκ
Υστερα από μία χρονιά στην οποία χρειάστηκε τα μπαράζ για να παραμείνει στην Bundesliga και έπειτα από το βαρύ 0-3 της πρώτης αγωνιστικής από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Βόλφσμπουργκ χαμογέλασε. Η ομάδα του Αντριες Γιόνκερ πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς για το 2017-18 καθώς σκόραρε στο 21' με τον Ντάνιελ Ντιντάβι και κράτησε το 0-1 μέχρι το τέλος κόντρα σε μία πολύ μέτρια Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα