Πρώτα αποχώρησε από το Βέλγιο και μετά το πήρε πίσω ο Ναϊνγκολάν (pic)

Πρώτα αποχώρησε από το Βέλγιο και μετά το πήρε πίσω ο Ναϊνγκολάν (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Πρώτα αποχώρησε από το Βέλγιο και μετά το πήρε πίσω ο Ναϊνγκολάν (pic)

bet365

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν με συνέντευξή του ανακοίνωσε πως σταματάει από την εθνική Βελγίου για να το διαψεύσει λίγο αργότερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν ήταν στις κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο Βέλγιο για τους αγώνες με Γιβραλτάρ και Ελλάδα κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του μεσοαμυντικού της Ρόμα ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Het Nieuwsblad λέγοντας ότι σταματάει από την εθνική Βελγίου.

«Θα σταματήσω από την εθνική, δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος είναι στον πάγκο της Μονακό με ελάχιστα συμμετοχής. Όταν ο Μαρτίνεθ προσλήφθηκε είχε δηλώσει πως οι παίκτες που θα αποτελούν την εθνική ομάδα πρέπει να αγωνίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα. Τώρα όμως που ο Βίτσελ είναι στην Κίνα, δεν παίζει κανένα ρόλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς με την Εσθονία τον Ιούνιο. «Με πήρε τηλ. μία ώρα πριν την γνωστοποίηση της λίστας και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος στα ματς του Ιουνίου. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ όταν το άκουσα αυτό».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ρόμα – Ιντερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για τις φήμες ότι καθυστέρησε στο ραντεβού για την ανάλυση του αγώνα με την Εσθονία ανέφερε: «Σε εμένα δεν είχε πει τίποτα αφού είχα αργήσει το πολύ ένα λεπτό. Περίμενα για 37 δευτερόλεπτα το ασανσέρ και έφτασα αργά. Και άλλοι ποδοσφαιριστές καθυστέρησαν δεν ήμουν ο μόνος».

Όπως ήταν λογικό η συνέντευξή του προκάλεσε σάλο στο Βέλγιο και ο ίδιος με μήνυμά του στο Twitter ξεκαθάρισε: «Εάν υπάρχει κάτι επίσημο θα το ακούσετε από μένα... είμαι απογοητευμένος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα