Το μήνυμα Χάσι: «Η Σπόρτινγκ; Προέχει η Λαμία»!

Δημήτρης Τομαράς
Το μήνυμα Χάσι: «Η Σπόρτινγκ; Προέχει η Λαμία»!

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι στις δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της Super League και του αγώνα του Ολυμπιακού με Λαμία, αφήνοντας στην άκρη το Champions League.
Ο Κοσοβάρος τεχνικός είπε στη NOVA για:
Το Champions League και το τι επιζητά: Την πρώτη θέση (σ.σ. γέλια). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αναλύσει καθόλου την κλήρωση. Δεν την έχουμε αναλύσει καθόλου. Είμαστε επικεντρωμένοι στην Λαμία. Από την Κυριακή και μετά θα κοιτάμε την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Αυτήν την στιγμή για μένα είναι ανώφελο να κάνουμε δηλώσεις για το Champions League.
Το μυστικό της επιτυχίας του: Μέχρι στιγμής το κλειδί είναι η καλή προετοιμασία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ έδωσα βάση στον τομέα αυτόν και για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο καλή προετοιμασία μπορούσαμε για να περάσουμε στην φάση των ομίλων. Δουλέψαμε πολύ στην φυσική κατάσταση και πολύ στην τακτική μας. Όταν έχεις τόσους πολλούς παίκτες σε μία τόσο μεγάλη ομάδα είναι δύσκολο να βλέπεις καλή τακτική καθημερινά. Γενικότερα όμως έχουμε μία καλή ομάδα που μπορεί να βελτιώνεται καθημερινά. Είμαστε σε έναν όμιλο με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Περιμέναμε πως θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους αλλά όχι τόσο. Αυτήν την στιγμή οι 2 από τους 3 αντιπάλους είναι ανώτεροι από εμάς και όχι μόνο στην φυσική κατάσταση. Είναι στην ταχύτητα και στην τεχνική επίσης αλλά γενικότερα αυτό που θέλουμε να παλέψουμε εμείς είναι η φυσική κατάσταση. Να είμαστε πιο καλά εκεί και σε τοπ επίπεδο και ο αντίπαλος που θέλουμε να ξεπεράσουμε είναι η Σπόρτινγκ. Να πάρουμε δύο καλά αποτελέσματα με την Σπόρτινγκ και μετά ότι κερδίσουμε από εκεί και πέρα θα είναι μπόνους.
Την στιγμή που πέταξε το σακάκι: Στιγμή χαράς θα έλεγα η στιγμή που πετάω το σακάκι μου. Μάλλον το έκανα ενστικτωδώς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμουν πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και ήταν μία μεγάλη ανακούφιση. Που δούλεψαν τόσο πολύ και σκληρά για 2 μήνες για τον στόχο αυτό και το άξιζαν και τα κατάφεραν. Επίσης είχαν δουλέψει σκληρά πέρυσι για το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια για να έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα και η πίεση που υπήρχε. Προσπαθούσαμε να αφήσουμε στην άκρη την πίεση αλλά δεν ήταν εύκολο. Όλοι διαβάζουν τον Τύπο και ήξεραν τις απαιτήσεις. Δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο νόημα. Κάποιες φορές έχω ένα πλαστικό μπουκάλι που κουνάω στον πάγκο αλλά δεν σημαίνει κάτι. Είναι όλα ένστικτο.
Την Λαμία: Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και βρίσκεται στην άνοδό της από πέρυσι και έχει ενθουσιασμό. Παίζουν για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Αυτές οι ομάδες είναι πάντα επικίνδυνες γιατί μετά την περσινή άνοδό τους απέκτησαν πολύ αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν ορισμένοι ξεχωριστοί παίκτες στην άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω πως οι παίκτες μας θα έχουν την ευφορία μετά την πρόκριση στο Champions League. Έτσι και εμείς βρισκόμαστε στην ίδια κατεύθυνση, Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας.
Τις αλλαγές για 11άδα: Τώρα δεν έχουμε αγώνα μετά και έχουμε αρκετό χρόνο ανάμεσα στα παιχνίδια. Κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά όχι για να ξεκουραστούν παίκτες αλλά για να κερδίσουμε.
Τον Οφόε και το που μπορεί να αγωνιστεί: Ο Βάντις είναι κεντρικός χαφ. Μπορεί να παίξει εξάρι ή και οκτάρι κάποιες φορές. Ακόμα και δεκάρι. Η βασική του θέση είναι οκτάρι όμως είναι καλό που έχουμε καλές λύσεις. Έχουμε τον Φορτούνη στην θέση 8 και 10, τον Μάριν για δεκάρι και έχουμε και τον Οτζίτζα. Έχουμε αρκετά εξάρια. Ο Ρομαό μπορεί για εκεί. Μου αρέσει που έχουμε επιλογές για αυτές τις θέσεις. Είναι θετικό γιατί μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα