«Πρώτη» για Ελ Καντουρί, «ΟΚ» Κάνιας και Λεβέκ

«Πρώτη» για Ελ Καντουρί, «ΟΚ» Κάνιας και Λεβέκ

Gazzetta team
«Πρώτη» για Ελ Καντουρί, «ΟΚ» Κάνιας και Λεβέκ

bet365

Όλα όσα συνέβησαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συμμετέχει για πρώτη φορά.

«Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, ήταν ένα σοκ που προκάλεσε την εύλογη απογοήτευση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μια εξέλιξη που υποχρεώνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να χαμηλώσουν το κεφάλι να δουλέψουν σκληρά για ν’ αλλάξουν τα δεδομένα», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που έχει τίτλο: «τα κεφάλια κάτω και δουλειά».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση, θέλοντας να τονώσει τη ψυχολογία των παικτών του λέγοντας: «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας».

Την Παρασκευή (25.08) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Έστερσουντς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι έβγαλαν πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια έντασης σε μικρό χώρο.

«ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο έκανε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρίπου έμεινε εκτός από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης προκειμένου να δουλέψει ατομικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκονται πλέον και οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Ντόριαν Λεβέκ οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα