Απαλλαγή για Λουτσέσκου, Ανιγκό

Φώτης Καρακούσης
Απαλλαγή για Λουτσέσκου, Ανιγκό

bet365

Εκτός της αποβολής τους στο ματς της Λιβαδειάς, δεν υπήρξαν άλλες επιπτώσεις για τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Ανιγκό με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πιθαρχικό όργανο της Λίγκας να τους απαλλάσει.

Την προηγούμενη Κυριακή και συγκεκριμένα στο ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ αποβλήθηκαν λόγω μεταξύ τους φραστικού επεισοδίου οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Ανιγκό. Και οι δύο κλήθηκαν σε απολογία από την Λίγκα με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό να τους απαλλάσει.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις έχουν ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, LUCESCU RAZVAN (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. LUCESCU RAZVAN: απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ANIGO JOSE (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. ANIGO JOSE: απαλλάσσονται.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα