Ίλιεφ: «Φεύγει ο Τζούρτζεβιτς, θα βρούμε καλύτερο»!

Ίλιεφ: «Φεύγει ο Τζούρτζεβιτς, θα βρούμε καλύτερο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ίλιεφ: «Φεύγει ο Τζούρτζεβιτς, θα βρούμε καλύτερο»!

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, προχώρησε σε επιβεβαίωση της αποχώρησης του Ούρος Τζούρτζεβιτς και οι Σέρβοι τον θεωρούν ήδη ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ολυμπιακού.

Από τις αρχές Αυγούστου καθώς και ακόμα πιο νωρίς υπήρχε το θέμα Τζούρζεβιτς και Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα προέκυπτε και η... σιγουριά για το deal.

Εκτός αυτού από χθες το βράδυ είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το Gazzetta.gr για τις δηλώσεις του Σέρβου άσου στην Σερβία για τους Πειραιώτες. Υπήρξε όμως και συνέχεια με τον Ίλιεφ και την επιβεβαίωση για το... αντίο: «Ο Τζούρτζεβιτς φεύγει. Έπαιξε το τελευταίο του ματς με την ομάδα.

Εμείς όμως θα βρούμε καλύτερο! Να περιμένετε... βόμβες στα μεταγραφικά στην ομάδα και τουλάχιστον 2 - 3 καλές κινήσεις». Θυμίζουμε το ποσό της μεταγραφής δεν αλλάζει: παραμένει στα 2,5 εκατ. ευρώ ενώ εφόσον όλα πάνε καλά ο Τζούρτζεβιτς θα κλείσει με συμβόλαιο 4 ετών στον Ολυμπιακό. Οι Σέρβοι πάντως ήδη τον θεωρούν παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα