Χιμένεθ: «Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης»

Χιμένεθ: «Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ στάθηκε στην πρόκληση που λέγεται Μίλαν.

«Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως μιλάμε για μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά και δύο ακόμη πολύ καλές ομάδες. Όμως και η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Τη Μίλαν τη γνωρίζω πολύ καλά, τη Ριέκα την είδα στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, αλλά και την Αούστρια θα τη μάθω πολύ σύντομα. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου και θέλω να μεταφέρω και στους φιλάθλους, είναι πως πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βήμα-βήμα για να φτάσουμε μακριά. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε με τη Μίλαν και να την κερδίσουμε, αλλά έχουμε σε δύο μέρες ένα σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Αν υπάρξει η κατάλληλη αυτοεκτίμηση, ο αυτοέλεγχος και δουλεύουμε σκληρά και με ταπεινότητα, πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που ίσως και να μην τα είχαμε φανταστεί. Είμαι σίγουρος πως πολύς κόσμος ονειρεύεται, τα όνειρα είναι δωρεάν, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για να ακολουθήσει το υπόλοιπο ταξίδι», ανέφερε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ στην COSMOTE TV για να προσθέσει στη συνέχεια:

Για το αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων: «Πάντα παίζουν ρόλο η σειρά των παιχνιδιών και οι ημερομηνίες. Φυσικά τα πάντα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Οικονομικά θα ενδιέφερε την ομάδα να έπαιζε το πρώτο ματς εντός έδρας με τη Μίλαν, αλλά αγωνιστικά θα μας συνέφερε να παίζαμε εντός έδρας με τη Μίλαν το τελευταίο παιχνίδι».

Για την τελευταία νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν, τόνισε: «Ήταν μια πολύ δυνατή Μίλαν και μία πολύ καλή ΑΕΚ. Ήταν ένα σημάδι ότι μπορείς να τα καταφέρεις απέναντι και στον ποιο ισχυρό αντίπαλο. Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε εκείνο το παιχνίδι καταλλήλως».

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ρόστερ: «Πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να είμαστε θετικοί. Εγώ θα προσπαθήσω να πείσω τους παίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο ο αγώνας με την Μίλαν: «Είναι κάτι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να τους εκπλήξουμε, αν και θα είναι δύσκολο, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τους συγχαρώ. Μπορούμε να ονειρευόμαστε όλοι μαζί και τους ευχαριστούμε για τη στήριξή στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα