Τρέχει... για Ολυμπιακό ο Μαρκίζιο

Gazzetta team
Τρέχει... για Ολυμπιακό ο Μαρκίζιο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Champions League στις 27 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, λόγω του τραυματισμού του.

Ο Ιταλός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, για αυτό και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, ώστε να εξεταστεί από το γιατρό Κουγκάτ. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στις 3 με 4 εβδομάδες, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση στις 24 Σεπτεμβρίου και το ντέρμπι με την Τορίνο.

Κολωνία – Αμβούργο με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα