Ενας χειμώνας γεμάτος ματσάρες!

Ενας χειμώνας γεμάτος ματσάρες!

bet365

Η κλήρωση του Champions League έβγαλε, όπως αναμενόταν, ματσάρες. Δυνατοί με εύκολο έργο, οριακές μάχες και όμιλος-φωτιά, υπάρχουν όλα στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Πάντα είναι πώρωση να περιμένεις την κλήρωση. Χωρίς να γίνεται ματς, είναι τρέλα αυτή η διαδικασία. Οπότε όταν μιλάμε για Champions League, η επιτυχία είναι 100% εγγυημένη. Γλυκιά μελωδία λοιπόν ακούγεται και για το 2017-18 με δυνατές ομάδες, όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Ρόμα, να επιστρέφουν στα αστέρια, άλλες να ανανεώνουν παρουσία και δύο, τις Λειψία και Καραμπάγκ, να κάνουν ντεμπούτο. Δίνοντας τη σούπερ σημαντική πληροφορία ότι το πρώτο 2μερο είναι 12-13 Σεπτεμβρίου, πάμε να ρίξουμε μια χαλαρή ματιά στις ιστορίες που δημιουργούνται από τα οκτώ group που δημιουργήθηκαν στην κλήρωση του Μονακό.

Πάμε πρώτα να δούμε ποιοι ήταν οι τυχεροί, αν υπάρχουν τέτοιοι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αυτοί ήταν οι Αγγλοι, αφού τρεις από τις ομάδες τους έπεσαν μάλλον στα μαλακά αποφεύγοντας τα top-clubs. Η Γιουνάιτεντ πήρε από το πρώτο group την Μπενφίκα και θα παίξει επίσης με Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Λίβερπουλ, ούσα στο τρίτο group, θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Σεβίλλη, Σπαρτάκ Μόσχας, Μάριμπορ. Οχι το ίδιο με τις άλλες όμως μάλλον ευνοημένη, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που παρότι πήρε τη χειρότερη επιλογή από το τρίτο group, Νάπολι, θα είναι πιο χαλαρή με Σαχτάρ Ντόνετσκ και Φέγενορντ.

Συνέχεια με τα δύο ζευγάρια που ψυχρά, δεν θα έχουν δυσκολία στο να περάσουν στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Η Μπάγερν Μονάχου του Αντσελότι βρέθηκε μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν του Νεϊμάρ και έχουν τη δυνατότητα να σκεφτούν αν θα τερματίσουν στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση, αφού αντίπαλοι είναι Αντερλεχτ και Σέλτικ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον όμιλο στον οποίο κληρώθηκαν μαζί Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Ιταλοί και Καταλανοί, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα κοντραριστούν και αυτοί για την πρωτιά έχοντας να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Υπάρχουν και δύο όμιλοι που σχεδόν σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ματσάρα. Ο ένας είναι της κατόχου του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει και φέτος αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Μαζί τους είναι η 2η της περασμένης σεζόν στην Premier League, Τότεναμ, σε ένα παρεάκι που έχει την 'ατυχία' να βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ, που θα πάρει πολύτιμες εμπειρίες από ματς τέτοιου επιπέδου. Ο άλλος τέτοιος όμιλος είναι αυτός της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έπεσαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχουν και την ανανεωμένη φέτος Ρόμα, η οποία δεν χρειάστηκε προκριματικά. Την 4άδα συμπληρώνει η Καραμπάγκ, η οποία απέκλεισε στα play-offs την Κοπεγχάγη και έγινε η πρώτη από το Αζερμπαϊτζάν που μπαίνει στα group του CL.

Για το τέλος, αφήσαμε τον όμιλο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού είναι μακράν ο πιο απρόβλεπτος. Σε αυτόν συμμετέχουν Μονακό, Πόρτο, Μπεσίκτας και η δεύτερη Σταχτοπούτα και δευτεραθλήτρια Γερμανίας, Λειψία. Ακόμα και αν η Μονακό πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά, οι ομάδες του group δεν έχουν αχανείς αποστάσεις μεταξύ τους και τα πάντα ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση μοιάζουν να είναι ανοικτά. Τρεις βδομάδες έμειναν μέχρι το... Champioooooons να ηχήσει ξανά και το κορυφαίο θέαμα να επιστρέψει. Ακολουθεί video με τα 50 καλύτερα γκολ της σεζόν 2016-17.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα