Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των «Ευρωπαίων»

Gazzetta team
Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των «Ευρωπαίων»

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ευχήθηκε τα καλύτερα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό
Στο πλευρό των ελληνικών ομάδων που δίνουν σήμερα τη «μάχη» τους στο Γιουρόπα Λιγκ στάθηκε ο ΠΣΑΠ. Ο οποίος μέσω ανακοίνωσής του ευχήθηκε τα καλύτερα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ συνεχάρη και τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και εύχεται καλή επιτυχία σε Α.Ε.Κ, Π.Α.Ο.Κ. και Παναθηναϊκό, που σήμερα θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους, στους αντίστοιχους του Γιουρόπα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα, καθώς ενδεχόμενες επιτυχίες θα συμβάλλουν στην πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού θα προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στην επιμέρους βαθμολογία της Ελλάδας στην ΟΥΕΦΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα