Mία... ολόκληρη ομάδα αγόρασε η Μίλαν (pic)

Mία... ολόκληρη ομάδα αγόρασε η Μίλαν (pic)

Δήμος Μπουλούκος
Mία... ολόκληρη ομάδα αγόρασε η Μίλαν (pic)

bet365

Oύτε μία, ούτε δύο αλλά 11 μεταγραφές έχει κάνει ως τώρα η Μίλαν που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή! Δείτε ποιοι παίκτες είναι και το απίστευτο ποσό που έχει δώσει...

Εστερσουντ – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Μίλαν δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας και με την απόκτηση του Κάλινιτς, έχει δώσει συνολικά 203 εκατομμύρια ευρώ! Και ουσιαστικά πήρε μία νέα ενδεκάδα, με τους περισσότερους νέους παίκτες να θέτουν υποψηφιότητα για βασικοί.

Ο Ντοναρούμα θα είναι βασικός αλλά πλέον θα έχει κοντά του και τον αδερφό του Αντόνιο για τον οποίο έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ σύνολικά για τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης η Μίλαν πήρε για την άμυνα, τον Αντρέα Κόντι από την Αταλάντα με 25 εκατ. τον Ματέο Μουσάτσιο, τον Ρικάρντο Ροντρίγκες και τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους με 40 εκατ. στη μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο.

Στη μεσαία γραμμή τα νέα πρόσωπα είναι ο Φρανκ Κέσι, ο Μπίλια από τη Λάτσιο με 17 εκατ. και ο Τσαλχάνογλου για 22 εκατ.

Και στην επίθεση, τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν στην Πόρτο για τον Αντρέ Σίλβα με 38 εκατ., ενώ αποκτήθηκαν και οι Μπορίνι και Κάλινιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα