Εμπεσίλιο: «Μεγάλο κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ»

Εμπεσίλιο: «Μεγάλο κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ»

Εμπεσίλιο: «Μεγάλο κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ»

Την χαρά του για την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Λορέντζο Εμπεσίλιο αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χριστοδουλόπουλος σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας τόνισε μετά τον αγώνα με την Σλάβια Πράγας: «Όλοι νιώθουμε χαρούμενοι. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Δεν χρειαζόταν να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για το ΑΠΟΕΛ, για αυτούς που ήρθαν να μας υποστηρίξουν, για τους φιλάθλους, για όσους είναι στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι σαν σύνολο».

Για την απόδοσή του: «Ξέρω τις δυνατότητές μου και κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπερβολικά πράγματα στο γήπεδο αλλά όσα αρκούν για να να μπει η ομάδα στους ομίλους. Και ο προπονητής έκανε πολλά για να μας βοηθήσει σε κάποια πράγματα και τα καταφέραμε μαζί».

Για την κλήρωση των ομίλων: «Δεν σκεφτόμαστε τώρα την κλήρωση. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που πετύχαμε. Είναι μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Τώρα θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

 

Best of internet