Δίδυμο με Λάζαρο και Κλωναριδη...

Δίδυμο με Λάζαρο και Κλωναριδη...

Γιώργος Τσακίρης
Δίδυμο με Λάζαρο και Κλωναριδη...

bet365

Δοκιμή για πρόκριση με 3-5-2 απ τον Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Μπριζ και χωρίς γνήσιο φορ περιοχής...

Στη διάρκεια της σημερινής και τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ φανέρωσε μέρος των αγωνιστικών σκέψεών του ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Μπριζ. Εννοείται πως ανοιχτό πάντα παραμένει το ενδεχόμενο εκπλήξεων στην 11άδα κυρίως σε ό,τι αφορά επιλογή προσώπων...

Φαίνεται πως ο Ισπανός τεχνικός πάει με λογική... Βελγίου αφού στη τελευταία δοκιμή χρησιμοποίησε το 3-5-2 (ή 3-4-1-2 αν προτιμάει κάνεις) με ίδια πρόσωπα και με άλλο δίδυμο στην γραμμή κρούσης όπου λείπει δεδομένα ο τιμωρημένος Λιβάια. Βάσει δοκιμής ο Σεβιγιάνος τεχνικός δείχνει να καταλήγει σε δίδυμο χωρίς γνήσιο φορ περιοχής και με τους Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλο να συνθέτουν τις επιθετικές αιχμές της ΑΕΚ.

Στα υπόλοιπα πρόσωπα δεν άλλαξε κάτι. Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε τους Ανέστης με τριάδα στόπερ τους Τσιγκρίνσκι (βάθος στην άμυνα) Και μπροστά του τους Βράνιες (δεξιά), Τσόσιτς (αριστετά) με τους Μπακάκη και Λόπες να επιλέγονται για δεξιά και αριστερά μπαμ χαφ αντίστοιχα... Την ίδια ώρα τριάδα στα χαφ ήταν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Μάνταλος.

Δεν θα συνιστά έκπληξη αν δούμε άλλο δίδυμο μπροστά, αν προωθηθεί λίγο ο Μάνταλος και μπει στην 11αδα με ίδια τακτική φιλοσοφία ο Γιόχανσον και πάμε σε ένα 3-5-1-1... Ακόμη και τον Μπακάκη αριστερά να δούμε δεν θα αποτελέσει τρελή έκπληξη!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα