Κι επίσημα στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Κι επίσημα στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Κι επίσημα στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού.

Εμενε το τυπικό της υπόθεσης. Αλλωστε και οι τρεις πλευρές είχαν συμφωνήσει. Ολυμπιακός, Ατρόμητος και φυσικά ο ίδιος ο Σπύρος Ρισβάνης. Ετσι την Τετάρτη το απόγευμα η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελληνα αμυντικού.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι!
O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με «σήμα κατατεθέν» την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου δηλώνοντας αμέσως μετά τα εξής στο atromitosfc.gr τα εξής:

"Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή. Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ με όνειρο μια κλήση στην Εθνική Ομάδα". 

Ο Σπύρος Ρισβάνης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1994 στην Καλαμάτα. Είναι διεθνής με την Εθνική U21. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και επέλεξε το νούμερο «44» στη φανέλα του..»

 

Best of internet