Τσάβες: «Μπορούμε την πρόκριση»!

Τσάβες: «Μπορούμε την πρόκριση»!

Gazzetta team
Τσάβες: «Μπορούμε την πρόκριση»!

bet365

Αντρές Τσάβες και Νίκλας Χουλτ δήλωσαν πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει στο Μπιλμπάο για να ανατρέψει την κατάσταση και να περάσει στους ομίλους του Europa League!
«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζουμε στη νίκη ώστε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Αθλέτικ είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη και σίγουρα θα προσπαθήσει να μας κερδίσει και μέσα στο σπίτι της. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να βάλουμε νωρίς ένα γκολ για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και όπως είπα θα αναζητήσουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να προκριθούμε. Για μένα είναι ένα όνειρο που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και έχω όρεξη να παίξω. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά στο παιχνίδι που για μένα θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα μου» δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για την Ισπανία.
Παράλληλα, ο Νίκλας Χουλτ, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Θα πάμε εκεί και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μπορούμε να προκριθούμε. Θα είναι μια καλή εμπειρία για την ομάδα γιατί η Μπιλμπάο διαθέτει καλό σύνολο. Παρόλα αυτά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα