Παίρνει Γιοβάνοβιτς η ΑΕΛ

Παίρνει Γιοβάνοβιτς η ΑΕΛ

Gazzetta team
Παίρνει Γιοβάνοβιτς η ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα αναμένεται να αποκτήσει τον Σέρβο στόπερ που πέρσι έπαιζε στο Ισραήλ και την Μπνέι Γεχούντα
Εκτός από τον Τάσο Λαγό, η ΑΕΛ αναμένεται άμεσα να «κλείσει» ακόμη μία μεταγραφή καθώς έχει προχωρημένες επαφές με τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς (βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα). Πρόκειται για τον 29χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό ο οποίος πέρσι έπαιζε στο Ισραήλ με την Μπνέι Γεχούντα (24/2), με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο της χώρας.
Γέννημα-θρέμα των ακαδημιών της Παρτιζάν, βλέπει τον κόσμο από τα 184 εκατοστά και είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του. Μάλιστα το 2008 συμμετείχε στην ομάδα της πατρίδας του που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ενώ το επόμενο καλοκαίρι συμμετείχε στο EURO Under 21 που έγινε στην Σουηδία.
Με την φανέλα της Παρτιζάν όπου έπαιζε από το 2007 ως το 2011 (60/1) κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ μετά συνέχισε για μία τριετία στην Βίσλα Κρακοβίας (48/0). Ακολούθησε η Βόζντοβατς, επέστρεψε ξανά στην Παρτιζάν, πέρσι ήταν στο Ισραήλ και πλέον είναι καθ' οδόν για την χώρα μας και τον κάμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα