Μάριν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Μάριν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Gazzetta team
Μάριν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

bet365

Ο Γερμανός μέσος τόνισε πως η πρόκριση στους Ομίλους ήταν ο στόχος του Ολυμπιακού

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν σήμερα ο Μάριν. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο στόχος μας από πέρσι. Να είμαστε πρωταθλητές και να πάμε στους ομίλους. Το καταφέραμε μετά από τέσσερα δύσκολα παιχνίδια», είπε αρχικά στην κάμερα του Cosmote TV και μετά ρωτήθηκε που κρίθηκε η πρόκριση. «Ο τρόπος που ξεκινήσαμε και πάλι. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και πετύχαμε ένα γκολ. Στο πρώτον ματς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχε και ο αντίπαλος μία ευκαιρία για να είμαστε ειλικρινείς».

Μετά μεταφέρθηκε στον Γερμανό χαφ πώς πανηγύρισε μαζί με τον Χάσι το γκολ που σημείωσε. «Το αφιερώνω στον κόουτς. Τον ξέρω από την Αντερλεχτ. Εχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ήθελα να πανηγυρίσω μαζί του».
Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για την κλήρωση. «Μία γερμανική ομάδα δεν θα ήταν άσχημη. Από την στιγμή που είμαστε στη φάση των ομίλων, όλα τα ματς έχουν δυσκολία. Εντός έδρας έχουμε δυνατή ομάδα. Θέλουμε να γίνουν ωραία ματς και θα δούμε που θα φτάσουμε».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα