Το αντίο του Μακ στον Αθανασιάδη (pic)

Το αντίο του Μακ στον Αθανασιάδη (pic)

Gazzetta team
Το αντίο του Μακ στον Αθανασιάδη (pic)

bet365

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε κι αυτός με τη σειρά του τον Στέφανο Αθανασιάδη. Δείτε τι έγραψε στο Instagram για τον πρώην αρχηγό του «Δικεφάλου».

Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αλωνεύτης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ρόμπερτ Μακ ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτισε κι αυτός τον Στέφανο Αθανασιάδη, όπως έχουν κάνει αρκετοί Έλληνες και ξένοι πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

«Ελπίζω να μην ήταν η τελευταία φορά που πανηγυρίσαμε μαζί. Κανείς δεν αγαπά τον ΠΑΟΚ περισσότερο από αυτόν!!! Θα μου λείψεις "BUBI" είσαι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά πολύ περισσότερο ένας μεγάλος άνθρωπος. Καλή επιτυχία».

I hope it was not last time we celebrated together... NOBODY loves PAOK more then him!!!.. I will miss you "BUBI" u are great player but even better person.. good luck @stefanosathanasiadis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Mak (@robertmak29) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα