«Συμφώνησε με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

«Συμφώνησε με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

Gazzetta team
«Συμφώνησε με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία ο Κάρλος Ζέκα τα έχει βρει με την Κοπεγχάγη για «βασιλικό» συμβόλαιο και πιέζει τον Παναθηναϊκό να συναινέσει και να τον παραχωρήσει.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως μετά την πρώτη απόρριψη του Παναθηναϊκού στην πρόταση για τον Ζέκα, η Κοπεγχάγη θα επέστρεφε. Οι Δανοί συντηρούσαν το ενδιαφέρον και πλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από την Σκανδιναβία, το πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Στη Δανία θεωρούν ότι η μεταγραφή θα προχωρήσει και τονίζουν χαρακτηριστικά ότι ο Ζέκα τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας. Ότι έχει πει το «ναι» στην προοπτική της Κοπεγχάγης, με το οικονομικό να παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς κάνουν λόγο για συμφωνία κοντά στο ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μέσος πιέζει κι αυτός πλέον τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» και να τον παραχωρήσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα