Παίρνει και Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Παίρνει και Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος (vid)

bet365

Φουλάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση ο Πανιώνιος. Μετά τον Σεμέδο οι Νεοσμυρνιώτες έφεραν στην Ελλάδα τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ Σέρτζαν Σπιριντόνοβιτς.

Ριέκα – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά τον Σεμέδο ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα ο Σέρτζαν Σπιριντόνοβιτς. Ο 23χρονος Αυστριακός αριστερός εξτρέμ, ο οποίος έχει σερβική καταγωγή, πέρασε από εργομετρικά και αναμένεται να υπογράψει μέσα στην ημέρα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα της Αντμίρα Βάκερ με την οποία φέτος είχε ήδη δύο συμμετοχές και ισάριθμα γκολ, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές κι επτά γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης, αλλά σε ηλικία 16 ετών αποχώρησε και πήγε στην αιώνιο αντίπαλο Αούστρια Βιέννης όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Την σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην Ιταλία σε Βιτσέντζα και Μεσίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα