Γ. Σαββίδης: Απαντήσεις για όλα (pic)

Γ. Σαββίδης: Απαντήσεις για όλα (pic)

Γ. Σαββίδης: Απαντήσεις για όλα (pic)

Με γραπτή δήλωσή του, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρεται στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, την κόντρα με τον Άρη και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. 

Όπως τονίζει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τοποθετείται δημοσίως για φέτος, ενώ για το θέμα, που προέκυψε με το βίντεο τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και την «επίθεση» που δέχθηκε από τους παράγοντες του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι στάθηκαν στο περιστατικό, ενώ κανένας από την οικογένεια των «κίτρινων» δεν είπε το παραμικρό για τη βοήθεια που πρόσφερε η  οικογένεια Σαββίδη σε πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη (αναφέρεται στην περίπτωση του Νίκου Κυζερίδη) καθώς «αυτό δεν είναι ενδιαφέρον».

Παράλληλα, τονίζει πως «δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και αν θα ήθελα κάποιον να προκαλέσω ξέρω πως να το κάνουμε», ενώ σημειώνει ότι όλα ξεκινούν από την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη («ο πρόεδρος μας») να σταματήσει τις δηλώσεις, με αποτέλεσμα να ασχολούνται όλοι μαζί του. «Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοικτός και απλός γι’ αυτό λέω σε όλους ότι δεν έχω τίποτα να ψάξω».  

Ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρεται και στη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, την οποία σύμφωνα με τη δική του άποψη αρκετοί χλεύασαν, υποστήριξαν ότι δε θα γίνει, «αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη».

Για τις μεταγραφές τονίζει πως υπάρχουν ακόμη δέκα ημέρες, «γνωρίζουμε σαφώς ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε», αλλά όπως επισημαίνει «αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα» και χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για τους πείσει ο ΠΑΟΚ.

«Θέλω να υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα, τους παίκτες, το νέο προπονητή που έχει το χαρακτήρα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία», είναι τα λόγια στήριξης προς το Ραζβάν Λουτσέσκου, απευθυνόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ λέει πως «χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους, θέλω να είσαστε κοντά μας».

Τέλος επανερχόμενος στο θέμα των καταγγελιών του επίσημου Άρη λέει: «για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».

Και καταλήγει μ’ ένα δεύτερο υστερόγραφο στο οποίο γράφει: «Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…».

Πάντως σε μια ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ, ο οποίος των ρώτησε για ποιο λόγο έφυγε ο Ίβιτς και πως θα έπρεπε να μείνει ένα χρόνο για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης απέφυγε να απαντήσει  και απλά είπε πως «ο Λουτσέσκου θα μας το φέρει. Είναι ένας έμπειρος προπονητής...».  

 

 

Добрый день, дорогие друзья! В связи с ситуацией, которая создается вокруг нашей команды и моей семьи, я хочу вам сегодня заявить ,что это будет мое последнее заявление в этом году. Я больше не буду говорить,только слушать и делать выводы( я их давно уже сделал конечно же). Конечно я понимаю ,что это очень расстроит ведущие каналы Греции (вы все знаете про какие каналы я говорю) и я прошу у вас за это прощения, так как вам будет нечего придумывать про меня и про мою семья и вероятно ваши рейтинги упадут! Хочу вам просто напомнить, что вы ничего не говорили про помощь предоставленную моей семьей бывшего футболисту Ариса, это никому не интересно, а писать про то как я проезжал вокруг стадиона ариса в 5 часов утра, когда там никого не было и называть это "провокацией", интересно всем! Я подчеркиваю, что я не хотел никого провоцировать в 5 часов утра и если я хотел бы кого-то спровоцировать, я знаю как это сделать. С того момента как наш Президент перестал что-либо комментировать, вы взялись за меня и начали цепляться за каждое мое слово. Моя ошибка, что я слишком открытый и прямолинейный и по этому про меня нечего особо искать, я сам всем все рассказываю.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

 

Best of internet