Τζανδάρης και επίσημα στον Παναθηναϊκό (vid&pics)

Τζανδάρης και επίσημα στον Παναθηναϊκό (vid&pics)

Νίκος Μαρούδας
Τζανδάρης και επίσημα στον Παναθηναϊκό (vid&pics)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Φάνης Τζανδάρης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Φάνη Τζανδάρη στον Παναθηναϊκό. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Έλληνας άσος υπέγραψε το συμβόλαιό του το πρωί και απέμενε μόνο η ανακοίνωση. Αυτή ήρθε από το facebook του «τριφυλλιού».

Εκεί οι «πράσινοι» ανέβασαν φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με την φανέλα του Παναθηναϊκού και έγραψαν: «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φάνης Τζανδάρης!».

Για την μεταγραφή του Τζανδάρη στους «πράσινους», είχατε διαβάσει πρώτα στο gazzetta.gr!

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα