Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ 6-2

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ 6-2

bet365

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε τα... δικά του, πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Παρί στη νίκη με 6-2 επί της Τουλούζ.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πλήρως αυτό που έγινε στο Παρίσι, δείχνει όμως τι μπορεί να κάνει αυτή η Παρί. Ο Νεϊμάρ προσέφερε στιγμές μαγείας στο «Παρκ Ντε Πρενς», ενέπνευσε μέχρι και τον Παστόρε να βάλει γκολάρα και η Παρί σκόρπισε την Τουλούζ με 6-2, ακόμη και αν βρέθηκε με 10 παίκτες από το 69’, όταν ο Βεράτι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, με το σκορ στο 2-1.

Οι βιολέ ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα με τον Γκραντέλ να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 18’, όμως στο 31’ ο Νεϊμάρ από κοντά έκανε το 1-1. Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει, με τον Ραμπιό να κάνει το 2-1 στο 35’. Στο 69’ ο Βεράτι άφησε τους Παριζιάνους με 10 παίκτες, όμως στο 75’ ο Καβάνι με πέναλτι έκανε το 3-1. Στο 78’ η Τουλούζ ξαναμπήκε στο ματς, με τον Τιάγκο Σίλβα να μειώνει σε 3-2, αλλά στη συνέχεια ήρθε των ξέσπασμα των παικτών του Έμερι. Γκολάρα ο Παστόρε στο 82’ για το 4-2, γκολ και ο Κουρζάβα στο 84’ για το 5-2 και απίστευτο σόλο του Νεϊμάρ για το τελικό 6-2 στις καθυστερήσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα