Ιντερ - Φιορεντίνα 3-0

Gazzetta team
Ιντερ - Φιορεντίνα 3-0

bet365

Με πρωταγωνιστές Ικάρντι και Κεσί οι Ιντερ και Μίλαν νίκησαν εύκολα Φιορεντίνα (3-0) και Κροτόνε (0-3) αντίστοιχα. Γκέλα η Λάτσιο (0-0 με την Σπαλ).

Στο Giuseppe Meazza η Curva Nord αποθέωσε τον Στέφανο Πιόλι που επέστρεψε ως αντίπαλος αλλά στη συνέχεια όλοι πανηγύρισαν την ήττα του. Η Ιντερ μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε σαφές στη Φιορεντίνα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα φέτος, όπως έκανε σαφές και ο Ικάρντι ότι είναι στα φαβορί για τον τίτλο του 1ου σκόρερ. Ο Αργεντίνος, άλλωστε, έβαλε δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο, με πέναλτι, που πήρε ο ίδιος από τον Αστόρι, στο 6' και με ωραία κεφαλιά από την σέντρα του Πέρισιτς στο 15'. Ο Κροάτης ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 3-0 στο 79' με κεφαλιά από την σέντρα του Ζοάο Μάριο, με τους Νερατζούρι να έχουν φάσεις και για άλλα γκολ και στα δύο 45λεπτα. Οσο για την Φιορεντίνα, προσπάθησε για το καλύτερο και το καλύτερο της, τελικά, ήταν το δοκάρι του Βερετούτ στο 78'.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (64' Ζοάο Μάριο), Καντρέβα, Μπρόζοβιτς (71' Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Ικάρντι (84' Εντερ).

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Τόμοβιτς, Βίτορ Ούγκο, Αστόρι, Ολιβέρα, Βερετούτ (80' Ζεκνίνι), Κάρλος Σάντσες, Ντίας, Εϊσερίκ, Μπενάσι (55' Κριστόφορο), Σιμεόνε (60' Μπαμπακάρ).

Ανετοι Ροσονέρι
Το ξεκίνημα της Μίλαν στη σεζόν ήταν εντυπωσιακό. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι η Κροτόνε βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες μόλις από το 5’. Ο Τσεκερίνι ανέτρεψε τον Κουτρόνε εντός περιοχής και ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το video, τον απέβαλλε, δίνοντας το πέναλτι. Ο Κεσί δεν αστόχησε, έκανε το 0-1 και στην ουσία τελείωσε τα πάντα. Οι ροσονέρι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και στο 18΄ο Κουτρόνε έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Σούσο από δεξιά. Οι δυο τους συνδυάστηκαν και στο τρίτο γκολ της Μίλαν, με τους ρόλους να αντιστρέφονται και τον Ισπανό να κάνει το 0-3 στο 23’! Οι παίκτες του Μοντέλα έχασαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ χαλάρωσαν μόνο στο τέλος, όταν και απειλήθηκαν από την Κροτόνε, χωρίς τίποτα να αλλάζει.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κόντι (68’ Αμπάτε), Μπονούτσι, Μουσάκιο, Ροντρίγκες, Κεσί, Λοκατέλι (78’ Μάουρι), Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε (62’ Αντρέ Σίλβα), Μπορίνι.

«Κόλλησε» η Λάτσιο
Η Λάτσιο τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα απέναντι στην καλοστημένη Σπαλ και κόλλησε στο 0-0. Εκείνοι, μάλιστα, που έφτασαν πιο κοντά ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τον Βιβιάνι να βλέπει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 8’. Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στάθηκε άτυχος όταν και εκείνος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του, ενώ όλες οι προσπάθειες των λατσιάλι έπεσαν στο κενό, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διπλός Κουαλιαρέλα
Στο Luigi Ferraris η νεοφώτιστη Μπενεβέντο μπήκε πολύ καλά και στο 15' το ωραίο γκολ του Τσιτσιρέτι με το αριστερό της έδωσε το προβάδισμα εις βάρος της Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλά και άφηναν καλές εντυπώσεις αλλά ο Κουαλιαρέλα δεν έδειξε να... συγκινείται από αυτό και ανέτρεψε την κατάσταση με δύο γκολ. Στο 39' ήταν εκεί που έπρεπε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (1-1) και στο 55' τελείωσε όπως έπρεπε την φάση μετά την ασίστ του Ραμίρες, κάνοντας το 2-1.

Με το δεξί η Κιέβο
Στη Dacia Arena του Ούντινε η Κιέβο έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της αφού ο Ινγκλέζε στο 15' έκανε το 0-1 μετά το κόρνερ του Μπίρσα. Οι Βερονέζοι έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση αλλά η Ουντινέζε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37' με τον Τερό, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Ντε Πάουλ. Το ματς ήταν μοιρασμένο αλλά στο 54' ο Μπίρσα με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σκουφέτ για το 1-2, το οποίο η Κιέβο κράτησε ως το τελευταίο σφύριγμα αφού ήταν καλύτερη από την ομάδα του Τζίτζι Ντελ Νέρι.

Μοιρασιά στο Renato Dall'Ara
Μπολόνια και Τορίνο ήθελαν να μπουν με νίκη στο πρωτάθλημα αλλά τελικά μπήκαν με ισοπαλία αφού έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 27' με ωραία εκτέλεση του Ντι Φρνατσέσκο μετά την σέντρα του Βέρντι, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 34' με ατομική ενέργεια του Λιάγιτς. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη αλλά δεν την πήρε καμία, με την Τορίνο να διαμαρτύρεται για την ακύρωση του γκολ του Μπελότι για οφσάιντ στο 84', παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής εξέτασε και το βίντεο.

Χωρίς γκολ...
Σασουόλο και Τζένοα έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό... Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα και πλησίασαν περισσότερο στο γκολ με το οριζόντιο δοκάρι του Μπιράσκι στο 60', απέναντι σε μια Σασουόλο που δεν ήταν τόσο επιθετική όσο τα προηγούμενα χρόνια σε τέτοια ματς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Σάββατο (19/8)

Γιουβέντους-Κάλιαρι 3-0 (12' Μάντζουκιτς, 45' Ντιμπάλα, 66' Ιγουαΐν)
Βερόνα-Νάπολι 1-3 (83' πεν. Πατσίνι-32' αυτ. Σουπραγέν, 39' Μίλικ, 62' Γκουλάμ)
Κυριακή (20/8)
Αταλάντα-Ρόμα 0-1 (31' Κολάροφ)
Μπολόνια-Τορίνο 1-1 (27' Ντι Φραντσέσκο-34' Λιάγιτς)
Κροτόνε-Μίλαν 0-3 (6' πεν. Κεσί, 18' Κουτρόνε, 24' Σούσο)
Ιντερ-Φιορεντίνα 3-0 (6' πεν.,15' Ικάρντι, 79' Πέρισιτς)
Λάτσιο-Σπαλ 0-0
Σαμπντόρια-Μπενεβέντο 2-1 (39',55' Κουαλιαρέλα-15' Τσιτσιρέτι)
Σασουόλο-Τζένοα 0-0
Ουντινέζε-Κιέβο 1-2 (37' Τερό-15' Ινγκλέζε, 54' Μπίρσα)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Σάββατο (26/8)

Μπενεβέντο-Μπολόνια (19:00)
Τζένοα-Γιουβέντους (19:00)
Ρόμα-Ιντερ (21:45)
Κυριακή (27/8)
Τορίνο-Σασουόλο (19:00)
Μίλαν-Κάλιαρι (21:45)
Κιέβο-Λάτσιο (21:45)
Κροτόνε-Βερόνα (21:45)
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια (21:45)
Νάπολι-Αταλάντα (21:45)
Σπαλ-Ουντινέζε (21:45)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα