Αποβλήθηκαν οι Λουτσέσκου-Ανιγκό (pics)

Gazzetta team
Αποβλήθηκαν οι Λουτσέσκου-Ανιγκό (pics)

bet365

Εγινε κι αυτό στην Σούπερ Λίγκα. Στο ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε και τους δύο προπονητές επειδή είχαν μεταξύ τους λογομαχία.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές! Στην φάση του του 28' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι με τον Πρίγιοβιτς και ο Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συγκεκριμένη φάση. Ομως είδε την αντίδραση του Ζοζέ Ανιγκό ο οποίος του ζήτησε και τα ρέστα!

Οι δύο άντρες τα είπαν σε πολύ έντονο ύφος με αποτέλεσμα την διαφορά να λύσει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάνταλος ο οποίος αποφάσισε να τους αποβάλλει και τους δύο. Οι δύο προπονητές ανέβηκαν άμεσα στην κερκίδα και συνέχισαν τις εντολές τους από εκεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα