Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0 (vid)

Gazzetta team
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0 (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στη Βοιωτία και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος στο τέλος λίγο έλειψε να προηγηθεί. Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, οι οποίοι είχαν... κοκορομαχία στους πάγκους.

Πήγε στην Λιβαδειά ως το μεγάλο φαβορί. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν άλλαξε το περσινό του ροστέρ, αλλά είχε στα πόδια του και τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ταυτόχρονα έπαιζε κόντρα στην ομάδα που έμαθε τελευταία από τις υπόλοιπες ότι θ' αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Κι όμως ο Λεβαδειακός του Ανιγκό (στον πάγκο) και του Μπραντάο (στο γήπεδο) έδειξε όχι μόνο ανταγωνιστικός αλλά ήταν και η ομάδα που είχε την σπουδαιότερη φάση στο ματς. Το 0-0 είναι γκέλα για τον ΠΑΟΚ που από την πρεμιέρα μένει πίσω στην βαθμολογία και σίγουρα μια ένεση αυτοπεποίθησης για την πολύ διαφορετική ομάδα της Λιβαδειάς.

ΤΟ 3-4-2-1 ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Είχε φανεί και κόντρα στην Εστερσουντ. Πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορεί να διασπάσει πολυπρόσωπες άμυνες. Και ο Ανιγκό με τους τρεις στόπερ γέμισε την άμυνα του. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο στο τελευταίο μετά από κόρνερ (κεφαλιά του Βαρέλα άουτ) και οι Μακ, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε δεν μπήκαν στο ματς.

Μάλιστα ο Λεβαδειακός ήθελε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και είχε την μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου αλλά η κεφαλιά του Σανιέ μέσα από την μικρή περιοχή έφυγε άουτ.

ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Οπως ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ κέρδισε κι άλλα μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός άρχισε να κουράζεται και ο Λουτσέσκου από τα μπουθ του γηπέδου (είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο μαζί με τον Ανιγκό) έβαλε στο γήπεδο και τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος και τον Σάκχοφ. Ομως η εικόνα δεν άλλαξε. Με εξαίρεση την σπουδαία φάση του Ενρίκε (έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ζαραδούκας) ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες που θα του έδιναν τη νίκη.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ
Αντίθετα αυτή την είχε ο Λεβαδειακός. Και όχι μόνο μία φορά. Στο 53' Μπραντάο, Γιακουμάκης και Γιουσούφ συνδυάστηκαν άψογα αλλά το πλασέ του τελευταίου το έβγαλε ο Ρέι με την μπάλα να σταματάει και στο δοκάρι! Οι παίκτες του Ανιγκό έψαχναν συνέχεια την αντεπίθεση και την βρήκαν στο 93' όταν ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας θα μπορούσε να δώσει την πάσα στον αμαρκάριστο Σίλβα αλλά τελικά τελείωσε τη φάση μόνος του με αποτέλεσμα να διώξει ο Ρέι.

Mvp: Τριποτσέρης. Θα μπορούσε να είναι και ο Μεντί και ο Αντιλέχου. Οι τρεις στόπερ έκαναν εξαιρετική δουλειά μιας και ο Πρίγιοβιτς δεν έκανε την παραμικρή φάση.
Αδύναμος κρίκος: Γιακουμάκης. Ενώ έκανε ένα σπουδαίο ματς, ουσιαστικά είναι ο μοιραίος για τον Λεβαδειακό μιας και θα μπορούσε να είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Στο ύψος του: Νιασέ. Σπουδαίο ματς από τον μέσο του Λεβαδειακού. Τα πήγε εξαιρετικά πάνω στον Μακ και μετά πάνω στον Μπίσεσβαρ.
Η γκάφα: Η ενέργεια του Γιακουμάκη στο 93'. Εχει εύκολη πάσα μισό-γκολ στον Σίλβα αλλα αποφάσισε να εκτελέσει μόνος του.
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Μάνταλο. Σωστός πειθαρχικός έλεγχος και μέσα στις φάσεις.
Το ταμείο του gazzetta.gr: Κόντρα σε μια ομάδα που άρχισε να ετοιμάζεται και να οργανώνεται αργότερα από τις άλλες, ο ΠΑΟΚ των τριών επίσημων αγώνων δεν μπόρεσε όχι μόνο να νικήσει αλλά και να σκοράρει. Ο Λεβαειακός αντίθετα έδειξε πως μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές μέσα στην έδρα του. Ουσιαστικά δύο χαμένοι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Εσπασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86' Αμαράλ), Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82' Σίλβα), Τσαμπούρης, Γιουσούφ (87' Καψάσκης), Γιακουμάκης
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (67' Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα