Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας

Gazzetta team
Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού, αφού η χθεσινή ανακοίνωση της Κόρδοβα με σκίτσο ήταν για άλλον ποδοσφαιριστή!

Η Κόρδοβα κατάφερε να μπερδέψει τους Ισπανούς δημοσιογράφους και κατά συνέπεια και τους Έλληνες με την ανακοίνωση της με το σκίτσο για το νέο της απόκτημα. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση ποδοσφαιριστή παρουσιάζοντας ένα σκίτσο χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

ΑΕΚ - Πανιατωλικός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λιβάγια σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι το σκίτσο ήταν ο Γιαννιώτας, αλλά όπως έγινε γνωστό την Κυριακή ο παίκτης αυτός ήταν ο Σέρβος επιθετικός, Σάσα Γιοβάνοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιαννιώτας παραμένει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα