Αταλάντα - Ρόμα 0-1

Gazzetta team
Αταλάντα - Ρόμα 0-1

bet365

Ο Κολάροφ σκόραρε στην επιστροφή του στην Ιταλία και η Ρόμα έφυγε με νίκη 1-0 από το Μπέργκαμο επί της Αταλάντα, ξεκινώντας με το δεξί τη σεζόν.

Η τελευταία φορά που η Ρόμα είχε κερδίσει στην έδρα της Αταλάντα ήταν τον Νοέμβριο του 2014. Στο ντεμπούτο του Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο, όμως, ήρθε ο Κολάροφ στο δικό του ντεμπούτο για να σκοράρει με έξυπνο φάουλ στην επιστροφή του στην Ιταλία και να χαρίσει τη νίκη στους Ρωμαίους με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν πρώτοι με τον Πετάνια και το απόγευμα έδειχνε δύσκολο για τους φιλοξενούμενους. Το ματς ήταν ανοιχτό, οι τζαλορόσι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές και έφτασαν στο γκολ με τον Κολάροφ στο 31’. Η εικόνα δεν άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν και πάλι η Αταλάντα μπήκε δυνατά, αλλά ο Άλισον ήταν σταθερός στην εστία. Ο Βραζιλιάνος κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος για την ομάδα του, που έχασε ευκαιρίες στο τέλος στην κόντρα.

Αταλάντα: Μπερίσα, Τολόι, Παλομίνο, Μαζιέλο, Χάτεμπερ, Κριστάντε (75’ Ντε Ρουν), Φρόιλερ, Γκόσενς, Κούρτιτς (69’ Ίλιτσιτς), Γκόμες, Πετάνια (57’ Κορνέλιους)

Ρόμα: Άλισον, Πέρες (81’ Φάσιο), Μανωλάς, Ζουάν Ζέσους, Κολάροφ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ντεφρέλ (73’ Ελ Σαράουι), Τζέκο, Περότι (84’ Πελεγκρίνι)

 

SERIE A Τελευταία Νέα