Ανδρεόπουλος: «Φάουλ το πρώτο γκολ»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Φάουλ το πρώτο γκολ»

bet365

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το πρώτο γκολ έχει ξεκινήσει από επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Παίζαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, αυτό από μόνο του έκανε το έργο μας δύσκολο. Παρ' όλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλά, δεν βρίσκω πως ο Ολυμπιακός θα μας έκανε φάση, γιατί μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ δεν μας έκανε φάση. Από εκεί και πέρα, το πρώτο γκολ είναι ξεκάθαρο ότι είναι φάουλ, αυτό έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, σε μια κόντρα δεχτήκαμε το 2-0, από εκεί και πέρα παλέψαμε, μειώσαμε, δεν είχαμε όμως τύχη και ήρθε αυτό το σκορ».

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action!

Για την συνέχεια: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Παίζαμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, έχουμε ένα παιχνίδι την Δευτέρα με τον Αστέρα στην Λάρισα, που πρέπει να το πάρουμε».

Για το άδειο γήπεδο: «Είναι πολύ λυπηρό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ήταν σαν φιλικό, αλλά αυτά τα κρίνουν οι αρμόδιοι και όχι εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα