Ανδρούτσος: «Είχαμε υπομονή»

Ανδρούτσος: «Είχαμε υπομονή»

Gazzetta team
Ανδρούτσος: «Είχαμε υπομονή»

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι και είχαν υπομονή φτάνοντας στη νίκη επί της ΑΕΛ με 4-1.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:


«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αλλά ξέρουμε ότι μας βλέπουν από την τηλεόραση και παίζουμε και γι’ αυτούς. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, εμείς είχαμε υπομονή και την κατοχή και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Ο καθένας μας αξίζει την ευκαιρία του και όλοι είναι καλοί παίκτες γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο. Από αύριο θα αρχίσουμε να προπονηθούμε γι’ αυτό και θέλουμε να πάμε στους ομίλους. Η πρώτη ευχή μου είναι κάθε παίκτης να είναι υγιής και μετά να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα