Παίζει και μετά αρθροσκόπηση ο Τουράμ!

Νίκος Μαρούδας
Παίζει και μετά αρθροσκόπηση ο Τουράμ!

bet365

Ο Τουράμ βρίσκεται στην αποστολή της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, παρά την αρνητική εισήγηση του ιατρικού τιμ της ομάδας... Προγραμματισμένη αρθροσκόπηση για την επόμενη εβδομάδα!

Μπορεί ο Τουράμ να τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και να έχει πρόβλημα στην ποδοκνημική, με τις εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για απουσία του ποδοσφαιριστή τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες, ωστόσο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον πήρε μαζί του στην αποστολή κάτι που ήταν μια μεγάλη έκπληξη.

Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση. Το ιατρικό τιμ της Κέρκυρας, εισηγήθηκε πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει αρθροσκόπηση και εν συνεχεία να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Τελικά όμως, η πλευρά του ποδοσφαιριστή μετά από συνεννόηση με την ομάδα πήραν την απόφαση ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί με τον Πανιώνιο. Ο Τουράμ προπονήθηκε τις τελευταίες χωρίς να τον ενοχλεί πολύ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (είναι το πιο... εύκολο παιχνίδι των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών) ανάγκασε τους «Φαίακες» να πάρουν αυτό το ρίσκο. Πάντως μετά το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, με πιθανότερη ημέρα την Τρίτη, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει κι αυτό..

Όπως τονιζόταν από το ιατρικό τιμ της Κέρκυρας, η συμμετοχή του Βραζιλιάνου είναι ρίσκο καθώς μπορεί στο... πεντάλεπτο να χρειαστεί να αντικατασταθεί, μπορεί κι όχι! Είναι έτσι η φύση του συγκεκριμένου τραυματισμού, που ωστόσο δεν υπάρχει θέμα να έχουμε υποτροπή. Όπως και να 'χει, η απόφαση για αρθροσκόπηση με τον Πανιώνιο είναι ειλημμένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα