Τελειώνει την Δευτέρα του Ρισβάνη

Νίκος Μαρούδας
Τελειώνει την Δευτέρα του Ρισβάνη

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου αναμένεται να γίνει την Δευτέρα ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς εκτός εξαιρετικού απροόπτου πριν το ματς με τον Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο δανεισμός του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο. Ο νεαρός στόπερ, την Δευτέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στα γραφεία των Περιστεριωτών και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους έχει κάνει να έχουν την προσοχή τους εκεί. Από την άλλη, ο Ρισβάνης, θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, καθώς γνωρίζει πως θα είναι βασικός και θα έχει την ευκαιρία να φανεί σε μια ομάδα που στοχεύει στην επιστροφή της στην Ευρώπη.

Στο Περιστέρι από την άλλη, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του νεαρού αμυντικού και για τον λόγο αυτό θέλουν πολύ να ολοκληρωθεί αυτός ο δανεισμός. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και την Δευτέρα τελειώσει η μεταγραφή, το βράδυ ο Ρισβάνης θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου ώστε να δει την πρεμιέρα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα