Με Τσάβες και Γιόχανσον στα Χανιά

Με Τσάβες και Γιόχανσον στα Χανιά

Gazzetta team
Με Τσάβες και Γιόχανσον στα Χανιά

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τον Αντρές Τσάβες στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πλατανιά. Μέσα και ο Γιόχανσον.

Στους 21 που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού βρίσκεται, όπως αναμενόταν, ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξεκινήσει. Στην αποστολή είναι και ο Γιόχανσον. Μετά και τον τραυματισμό του Ρέις, ο οποίος ακολούθησε αυτόν του Κουλιμπαλί, αναμένεται να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην τελευταία προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και επιθετική τακτική.

Ο Ρέις υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την αποστολή για τα Χανιά, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές: Στιλ, Βλαχοδήμος, Διουδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζεκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα