Ο Κλάους πετάει για Ισραήλ

Ο Κλάους πετάει για Ισραήλ

Ο Κλάους πετάει για Ισραήλ

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Λεβαδειακό, αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα (21/8) «πετάει» για το Ισραήλ.

Αρχικά, ο 28χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή του «Δικεφάλου» για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό, ωστόσο μετά από απόφαση του ίδιου και της διοίκησης αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη «για τις συζητήσεις της μεταγραφής του», όπως ενημέρωσε το απόγευμα η ΠΑΕ.

Ο Αθανασιάδης, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, θα πετάξει τη Δευτέρα (21/8) για τη Χάιφα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο, όπως έγραψε το gazzetta.gr, με την ομάδα της Μακάμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα