Σίγκουρντσον: «Έχει φιλοδοξίες η Έβερτον»

Σίγκουρντσον: «Έχει φιλοδοξίες η Έβερτον»

Σίγκουρντσον: «Έχει φιλοδοξίες η Έβερτον»

Πολύ χαρούμενος που ανήκει στην Έβερτον, δήλωσε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον κατά την παρουσίασή του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσωπικά δεν λαμβάνω υπόψη πόσα χρήματα ξόδεψε η ομάδα για να με πάρει. Εστιάζω σε εμένα, να παίξω καλά για την ομάδα, να δημιουργήσω και να σκοράρω γκολ. Αυτό χρειάζομαι και σε αυτό έχω ρίξει το βάρος». Ανέκαθεν ήταν μια δύσκολη αντίπαλος και ήθελα να παίξω εδώ. Ο προπονητής επίσης είναι εξαιρετικός, με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πιο μεγάλη και δυνατή ομάδα. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελα να γίνω μέλος του».

Για τον στόχο του φέτος; «Σαφώς θέλω να βελτιώνομαι. Αυτό ήθελα πάντα και είναι κάτι που προσπαθώ κάθε μέρα, σε κάθε σεζόν. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όμως ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Θα επιδιώξουμε, όμως, να χτίσουμε πάνω στο καλό μας ξεκίνημα».

Για το εάν η ομάδα, μετά τις πολλές μεταγραφές, πρέπει να έχει ως ρεαλιστικό στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα: «Η Έβερτον έχει θέσει τους δικούς της στόχους. Είναι λογικό να έχουν γίνει αλλαγές. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι ομάδες επιχειρούν να ενισχυθούν. Εμείς αυτή την περίοδο συμμετέχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε λόγω των περισσότερων αγώνων μεγαλύτερο ρόστερ».

Best of internet