Εκτός ο Ισνάλδο στον Αστέρα

Gazzetta team
Εκτός ο Ισνάλδο στον Αστέρα

bet365

Ο Αργεντινός ακραίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ
Χωρίς τον Ισνάλδο θα υποδεχθεί αύριο ο Αστέρας τον ΠΑΣ, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα ο Μάσα που και εκείνος είχε ένα «θεματάκι» υπολογίζεται κανονικά, ενώ ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει και τους Γκοντό, Μπέρτο. Ο οποίος και «τρέχει» να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Λάρισα.
Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους εξής: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μάσα, Μουνάφο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα