Στράτος: «Μπαίνουμε με το δεξί»

Gazzetta team
Στράτος: «Μπαίνουμε με το δεξί»

bet365

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ έδειξε αισιόδοξος για το νέο πρωτάθλημα και ζήτησε από τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα
Ικανοποιημένος από την επίτευξη οριστικής συμφωνίας στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ήταν ο Γιώργος Στράτος. «Αυτή ήταν μία πραγματικά καλοκαιρινή Αυγουστιάτικη μέρα. Ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι καθώς παθογένειες πολλών δεκαετιών εκδηλώθηκαν την ίδια περίοδο. Αποδείξαμε όμως ότι η δημοκρατία και η σύνθεση θέλουν αντοχές, ανοχές και αλληλοκατανόηση. Μπαίνουμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και ευχόμαστε στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να είναι γεροί στη νέα χρονιά. Σήμερα σχεδόν ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο αποδέχθηκε ένα μνημόνιο συνεργασίας με την NOVA που είναι κοντά στις προτάσεις των 12 μικρομεσαίων αλλά και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Ένα μνημόνιο που δίνει ελπίδες πως η κρίση την οποία διανύουμε θα αντιμετωπιστεί και θα βοηθήσει το πρωτάθλημα να πάρει την ανιούσα και να μην εξελιχθεί σε τουρνουά», είπε αρχικά ο πρόεδρος του συνεταιρισμού.
Και συνέχισε. «Υπάρχουν πολλά συμπεράσματα και μηνύματα για όλους μας από αυτή τη διαδικασία. Σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία πέντε συμβουλίων σε ένα μήνα, μάθαμε να συνεργαζόμαστε, να κατανοούμε και να ακούμε περισσότερο και είμαι βέβαιος πως την ικανότητά μας να αγγίζουμε τα ζητήματά μας, θα την επεκτείνουμε και θα την βελτιώσουμε όπως και φέτος, σηκώνοντας το χαλί και καθαρίζοντας το σπίτι μας και ξεκινώντας από εμάς».
Μετά ανέφερε πως «στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον κ Γραμμένο και τους συμβούλους του για την εκλογή τους αλλά και τον κ. Καλαντζή και υποσχόμαστε πως θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους. Η ομοσπονδία είναι οι ρίζες, εμείς είμαστε το δέντρο και δεν υπάρχει νόημα αν δεν υπάρχουν καρποί. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους φιλάθλους των περιφερειακών ομάδων προκειμένου να επιστρέψουν στα γήπεδα γιατί είμαι σίγουρος πως θα αξίζει τον κόπο. Με πολύ σεβασμό προς την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού και
με τα συγχαρητήρια μας γιατί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει απόλυτη συνείδηση του ρόλου που επιτελεί και στην ομάδα νέων του μπάσκετ,και στην ομάδα νέων του πόλο και στην Κατερίνα Στεφανίδη και σε όλους τους αθλητές του στίβου».
Κλείνοντας είπε ότι «είμαστε το δημοφιλέστερο και λαϊκότερο άθλημα και που έχουμε συμβάλει περισσότερο από τον καθένα στο να υπάρξει επαγγελματικός αθλητισμός θεωρούμε πως θα πρέπει δραστικά να αντιμετωπισθεί αυτό που λέγεται προϋπολογισμός για αθλητική πολιτική στη χώρα. Όχι μόνο το δικό μας ταμείο, ούτε κυρίως το δικό μας ταμείο. Είμαστε οι χρόνιοι αιμοδότες των ελληνικών ταμείων και θέλουμε να μεταφέρουμε την έκκληση μας σε αυτούς που πρέπει να απευθυνθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα