Μακάμπι Χάιφα «καλεί» Κλάους

Μακάμπι Χάιφα «καλεί» Κλάους

Θοδωρής Βασίλης
Μακάμπι Χάιφα «καλεί» Κλάους

bet365

Μετά την τουρκική Κόνιασπορ και η Μακάμπι Χάιφα προστέθηκε στις ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη, κάνοντας επαφές και συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας από το Ισραήλ, μάλιστα, «συνεχίζονται» σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά σ’ όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις.

«Οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο των διαπραγματεύσεων και η Μακάμπι Χάιφα έχει ανεβάσει την προσφορά της, με τον παίκτη να ζητάει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Αθανασιάδης είναι επιλογή του προπονητή Γκι Λουζόν, ενώ από την πλευρά του ο Έλληνας επιθετικός είναι ενημερωμένος γύρω από την συγκεκριμένη περίπτωση και περιμένει τις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα