Φέτος θα είναι Παναθηναϊκός!

Φέτος θα είναι Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Φέτος θα είναι Παναθηναϊκός!

bet365

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, οι στοχευμένες μεταγραφές και η εικόνα στα προκριματικά του Europa League δείχνουν πως φέτος ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου!
Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μένει πια εδώ αλλά ο Παναθηναϊκός εμφανίζει την πιο ελπιδοφόρα έκδοσή των τελευταίων ετών, με την δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη να κάνει... μπαμ πάνω στο χορτάρι και το «τριφύλλι» να δείχνει έτοιμο να παλέψει με πιθανότητες την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Αυτός, εξάλλου, είναι ο μοναδικός στόχος που θα πρέπει να έχει το κλαμπ ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν εντός και εκτός του συλλόγου. Το «τριφύλλι» με δεδομένο τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό από την Μπιλμπάο δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς και είναι λογικό να παρουσιάζεται πιο «φρέσκο» σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές...
LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα... Παναθηναϊκός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, τόσο δημόσια όσο και μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Η σεζόν για τον σύλλογο θα είναι επιτυχημένη μόνο αν κατακτήσει το πρωτάθλημα.
SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Οποιαδήποτε άλλη κατάληξη θα πρόκειται για αποτυχία, καθώς ο σύλλογος είναι μακριά από την κατάκτηση της κορυφής εδώ και επτά χρόνια, από το... τόσο μακρινό σε όλα τα επίπεδα 2010.
IN: Όμρι Άλτμαν, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Λουτσιάνο Νέβες, Μπράϊαν Καμπέσας, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης, Αντρές Τσάβες, Χρήστος Δώνης.
ΟUT: Μάρκους Μπεργκ, Πολ Εμποκού, Νίκος Γιαννακόπουλος, Βίκτορας Κλωναρίδης, Στέφανος Κοτσόλης, Νίκος Μαρινάκης, Σεμπάστιαν Λέτο, Διαμαντής Χουχούμης, Ολιβιέ Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ράσμους Τελάντερ.
STAR: Ήρθε από την τεράστια Μπόκα Τζούνιορς για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ και η μεταγραφή του γέμισε ενθουσιασμό τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός από εξαιρετικός επιθετικός είναι και από ονόματα που «φτιάχνουν» τους φίλους του συλλόγου που πάντα έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στους Αργεντίνους! Ο λόγος, φυσικά, για τον Αντρές Τσάβες. Το «κτήνος» άργησε αλλά ήρθε και οι «πράσινοι» περιμένουν πολλά από τον 26χρονο στράικερ!
ADMIN: Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα μπορούσε εύκολα να βρίσκεται και στην πιο πάνω κατηγηρία. Είναι σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή, έχει βάλει προπονητική σφραγίδα, έχει δώσει ταυτότητα στο «πράσινο» σύνολο και η παρουσία του σε συνδυασμό με την δουλειά του, αποτελούν τις μεγαλύτερες ελπίδες για να κάνει κάτι καλό στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός.
CHECK IΝ: Λεωφόρος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει μια σχετική διάθεση στην κίνηση των διαρκείας(έχουν φύγει περίπου 5.000) και το γήπεδο ήταν γεμάτο τόσο κόντρα στην Καμπάλα όσο και κόντρα στην Αθλέτικ. Οι εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς γέμισαν ελπίδα τους οπαδούς των «πρασίνων» που ανεξάρτητα από την οργή που υπάρχει για την διοίκηση, αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ NIKO: Τι σκέφτομαι, ε; Ότι θα προτιμούσα να απαντήσω στο τέλος του μήνα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο για αυτούς που θα έρθουν αλλά και για εκείνους που μπορεί να φύγουν.
Όπως και να'χει, το «τριφύλλι» δείχνει πως φέτος θα είναι ανταγωνιστικό, δείχνει πως θα το «παλέψει» και θα είναι πάνω απ' όλα ΟΜΑΔΑ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα