Πρίγιοβιτς: «Είναι τρελός ο Ενρίκε»!

Πρίγιοβιτς: «Είναι τρελός ο Ενρίκε»!

Πρίγιοβιτς: «Είναι τρελός ο Ενρίκε»!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβτις αποθέωσε τον Πέδρο Ενρίκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Σε αυτόν αφιέρωσε τα δύο γκολ, ενώ μίλησε και για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, αλλά μίλησε περισσότερο για τον Πέδρο Ενρίκε και όχι για τον εαυτό του. «Του είπα στα αποδυτήρια είναι ο πιο τρελός παίκτης που έχω συναντήσει στην καριέρα. Τον έχουμε ανάγκη, μπαίνει όπου υπάρχει πόνος, όπως είναι στο MMA, αν δεν ήταν εκεί δεν θα είχαμε πάρει το πέναλτι και του ανήκει το 3-1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο ΜακΓκρέγκορ», σχολίασε ο Πρίγιοβιτς, που μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

«Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ», είπε, «είναι ότι πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Εχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου, όταν σκοράρω αποτελεί δουλειά όλης της ομάδας».

Για την αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του όταν μπήκαν πίσω στο σκορ σχολίασε: «Το 0-1 δεν έλεγε τίποτα. Είχαμε χρόνο για να αντιδράσουμε, είναι θέμα εμπειρίας, έπρεπε να μείνουμε ψύχραιμοι για να ανατρέψουμε το σκορ κάτι που μαρτυρά και η κατοχή της μπάλας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα