Ο έλεγχος του ΠΑΟΚ

Ο έλεγχος του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο έλεγχος του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 της Εστερσουντ. Ο killer Πριγιοβιτς και οι αλλαγές που άλλαξαν το ματς του Λουτσέσκου.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το χαζό πέναλτι που έκανε ο Ρέι αλλά εν τέλει ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή πήρε και σκορ πρόκρισης (3-1).

Ρέι: Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. Ομως χρεώνεται κι αυτός για το λάθος στην φάση του πέναλτι. Ειναι αυτός που το κάνει χωρίς λόγο, αν και την φάση την έχει χάσει ο Λέοβατς.

Μάτος: Κάντε τον σέντερ φορ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ξανά και στο κακό ημίχρονο του ΠΑΟΚ του έδωσε το γκολ της ισοφάρισης. Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον ίδιο.

Βαρέλα: Τοίχος! Σε δύο πολύ σημαντικές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για την Εστερσουντ έβαλε το κορμί του και σταμάτησε τα σουτ των Σουηδών που ήταν με καλές προϋποθέσεις. Ο καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Ουσιαστικά δεν είχε προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν ένιωσε ποτέ πίεση από τους Σουηδούς και έτσι ο αρχηγός του «Δικέφαλου του Βορρά» είχε ένα ήσυχο βράδυ. Οταν χρειάστηκε να επέμβει η άμυνα ήταν εκεί ο Βαρέλα.

Λέοβατς: Εκτός τόπου και χρόνου. Ο Κροάτης ευθύνεται για το λάθος που έφερε το πέναλτι των Σουηδών και τα λάθη του ήταν περισσότερα από τα σωστά του. Ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τσίμιροτ: Πολλά τρεξίματα σε όλο το γήπεδο. Ουσιαστικά ήταν ο μόνος που έτρεχε μιας και ο Σάκχοβ δεν τον βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Παίρνει θετικό βαθμό για την συνολική του παρουσία στο παιχνίδι.

Σάκχοβ: Σωστά έγινε η πρώτη αλλαγή. Δεν είχε ουσιαστικά νοήμα η συμμετοχή του στην 11αδα μιας και περισσότερο έδειχνε να είναι βαρίδι στον ΠΑΟΚ παρά βοήθεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αλλαγή του ο ΠΑΟΚ έγινε και πιο απειλητικός.

Μπίσεσβαρ: Δεν ήταν ο γνωστός καλός Μπίσεσβαρ αλλά έδειχνε ότι από αυτόν ξεκινούν όλες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Το ότι δεν ήταν σε καλή μέρα φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Μακ: Είχε διάθεση, είχε όρεξη αλλά δε του βγήκε το ματς. Δεν έβγαλε πολλές φάσεις από τ' αριστερά ο ΠΑΟΚ και δεν βοήθησε ακόμα και όταν ο Λουτσέσκου τον έβαλε δίπλα στον Πρίγιοβιτς.

Κάμπος: Ενώ έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, εντούτοις ρέφαρε με την εκπληκτική ατομική ενέργεια και την σέντρα που έβγαλε στο γκολ του Πρίγιοβιτς για το 2-1. Για την ασίστ παίρνει θετικό βαθμό.

Πρίγιοβιτς: Δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο. Εδειχνε χαμένος στο δεύτερο. Ομως η δουλειά του φορ είναι στην πρώτη φάση να βρει γκολ. Και το έκανε. Εκπληκτική κεφαλιά για το 2-1 και γκολ-πέναλτι για το 3-1.

Πέλκας: Σαφώς καλύτερος από τον Σάκχοβ. Εδωσε ενέργεια και ταχύτητα και είχε το δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ. Εξαιρετικός ο νεαρός μέσος.

Ενρίκε: Κι αυτός βοήθησε περισσότερο από τον παίκτη που αντικατέστησε (Μπίσεσβαρ). Κέρδισε και το πέναλτι στο τέλος του αγώνα από το οποίο προήλθε το 3-1.

Αθανασιάδης: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. Εχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου τον έβαλε ως δεύτερο φορ δίπλα στον Πρίγιοβιτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα