Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων, ήττα για ΑΕΚ (vids)

Gazzetta team
Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων, ήττα για ΑΕΚ (vids)

bet365

Το γκολ του Πίττα στο 91' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού με το 3-2 επί της Μίντιλαντ. Εχασε 3-1 στην Πλζεν η ΑΕΚ Λάρνακας και ενώ είχε προηγηθεί, σπαταλώντας ευκαιρίες.

Από μία νίκη και μία ήττα περιλάμβανε η βραδιά για τις εκπροσώπους της Κύπρου. Σε χρυσή αλλαγή αναδείχτηκε ο Πίττας για τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού με δικό του γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε σημαντική νίκη 3-2 επί της Μίντιλαντ. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Κυριάκου (15'), Γιάντερ (70'), για να δεχτούν και στις δύο περιπτώσεις την ισοφάριση από τον Σόρλοθ (38', 74'). Πήραν όμως στο φινάλε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Δανία.

Απόλλων: Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Ζοάο Πέδρο, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα (66΄ Ζελάγια), Σαρδινέρο (57΄Γιάκολις), Σκέμπρι (80΄ Πίττας), Μαγκλίτσα.


Για την ΑΕΚ αυτό που συνέβη το λες και αυτοκτονία». Η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε στο 8' με τον Ακοράν να πλασάρει σε κενή εστία. Στα επόμενα λεπτά οι Κύπριοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά, σπαταλώντας δύο τεράστιες ευκαιρίες. Και αφού δεν το έβαλαν εκείνοι, ήρθε η ανατροπή και με διαφορά. Μπάκος (29', 74' πεν.) και Κόλαρ (36') το γύρισαν για τους Τσέχους και τώρα η ΑΕΚ θα χρειαστεί νίκη με δύο γκολ διαφορά και να μην δεχτεί εκείνη.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Αντωνιάδης (Τέτε 74′), Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαμπάν (Τέτε 82′), Λαρένα, Τομάς (Μυτίδης 86′), Ακοράν, Τρισκόφσκι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα