«Προσοχή στις γρήγορες αντεπιθέσεις τους»!

«Προσοχή στις γρήγορες αντεπιθέσεις τους»!

«Προσοχή στις γρήγορες αντεπιθέσεις τους»!

Ανάλυση του αντιπάλου από τον Μανόλο Χιμένεθ στο ξενοδοχείο και λεπτομερείς αναφορές στο παιχνίδι της Μπριζ προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Όπως συνηθίζει και έκανε επίσης στη Μόσχα ανήμερα της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, έτσι και νωρίτερα εδώ στο Μπριζ, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σεβιγιάνος προπονητής της ΑΕΚ προχώρησε σε ανάλυση του αντιπάλου και εξήγησε τι πρέπει να προσέξουν οι "κιτρινόμαυροι" ενόψει του αγώνα σε λίγες ώρες...

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγχουμε τις γρήγορες επιθέσεις που κάνει η Μπριζ. Είναι πολύ καλή σ αυτό το κομμάτι. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και να δουλέψουμε σωστά αυτό το κομμάτι στη συνολική μας αμυντική λειτουργία αφού ο αντίπαλος με λίγες επαφές και γρήγορες φτάνει στην αντίπαλη περιοχή", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Έπειτα εστίασε ξανά στις στατικές φάσεις. Εκεί ζήτησε και πάλι συγκέντρωση και σωστή επικοινωνία. Να βγει η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Τόνισε πως κατανοεί ότι πρόκειται για κάτι που βγαίνει μέσα από τα ματς και τέτοια δεν έχει η ΑΕΚ πολλά, αλλά εξήγησε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη!

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει να παίξει πολύ γρήγορα και εκείνη στην αντεπίθεση. Το έχει ζητήσει και έχει εξηγήσει και πώς πρέπει να το κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Νωρίτερα το μεσημέρι ο Χιμένεθ είχε και τετ α τετ με τον Μάρκο Λιβάια κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα τον ξεκινήσει (ίσως πάλι όχι, οψόμεθα)...

Best of internet