Καλαντζής: «Να είμαι εγώ πρόεδρος 2 χρόνια και άλλα 2 ο Γραμμένος»

Gazzetta team
Καλαντζής: «Να είμαι εγώ πρόεδρος 2 χρόνια και άλλα 2 ο Γραμμένος»

bet365

Να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο και να είναι αυτός 2 χρόνια πρόεδρος και τα άλλα 2 ο Γραμμένος, πρότεινε ο Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την ανατροπή στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Καλαντζής, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Γραμμένος είπε ότι χάνω 5-0 στο ημίχρονο, αλλά και η Μπαρτσελόνα έχανε 4-0 στη Γαλλία και το γύρισε 6-1 στο Καμπ Νου, όπου ήμουν μέσα, σηκώθηκα να φύγω τρεις φορές, άκουγα γκολ και επέστρεφα. Μήπως τελικά γίνει κάπως έτσι και στις εκλογές της ΕΠΟ;

Ο κ. Γραμμένος έχει προβάδισμα, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμη και όλα παίζονται σήμερα το βράδυ, όχι αύριο, στις τελικές συζητήσεις με αυτούς που θα έρθουν να ψηφίσουν. Θα δούμε εάν στην κάλπη φανεί η ανωτερότητα του κ. Γραμμένου, με τον οποίο μίλησα, είναι ευγενής και τον ευχαριστώ γι αυτό που είπε ότι πρέπει να σταματήσουν να λένε για μένα ότι δεν έχω σχέση με το ποδόσφαιρο. Εμείς μιλάμε με εκπροσώπους και προέδρους Ενώσεων και θα μιλάμε όλο το βράδυ για να τους δώσουμε να καταλάβουν ποια είναι η σωστή λύση για τις εκλογές, εμείς δηλαδή, γιατί προσωπικά μπορώ να επηρεάσω τους Ευρωπαίους να μην ασχολούνται με την ΕΠΟ, να μας αφήσουν να λειτουργήσουμε μόνοι μας».

Ο κ. Καλαντζής έκανε και μια δημόσια πρόταση-πρόσκληση προς τον κ. Γραμμένο: «Τον καλώ να αποδεχθεί να κάνουμε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, να συμφωνήσουμε να διοικήσω εγώ για τα πρώτα δυο χρόνια και εκείνος για τα δυο επόμενα, έτσι θα καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι είμαστε ενωμένοι και δεν έχουμε την ανάγκη τους για να διοικήσουμε την ΕΠΟ».

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία:«Δεν με στηρίζει επίσημα η Νέα Δημοκρατία, αλλά όλοι αυτοί που είναι Νεοδημοκράτες και ανήκουν στην άλλη παράταξη τι θα ψηφίσουν; Εμένα φυσικά! Αυτό έλλειπε δηλαδή, να θέλει παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας, εγώ νομίζετε δεν τους τηλεφώνησα και απαίτησα να με ψηφίσουν; Όσο για τον κ. Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Καβάλας, αν μπορεί ας μην με ψηφίσει, δεν θα κυκλοφορεί στην Καβάλα μετά, όπου πάει θα τον φτύνουν, εάν δεν ψηφίσει Καβαλιώτη στην ΕΠΟ. Εγώ τον έβγαλα, μαζί με κάποιους άλλους φίλους μου στη διοίκηση και φάγαμε τον κ. Ευσταθιάδη. Εάν δεν με ψηφίσει ο Παπαδόπουλος, που είναι και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, θα ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Ευσταθιάδη και θα έχει να κάνει μαζί μου ο Παπαδόπουλος».

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και μπορώ να διορθώσω την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη».

Για τον Ιβάν Σαββίδης: «Έκανε λάθος ο Ιβάν Σαββίδης που μίλησε ανοιχτά υπέρ του κ. Τσίπρα και κατά του κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι ποτέ δεν θα βγει στην εξουσία. Εάν όμως βγει ο κ. Μητσοτάκης, που θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός τι θα κάνει ο κ. Σαββίδης; Ήταν λάθος του και επειδή είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, που φέρνει λεφτά στην Ελλάδα, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε, γιατί το πρώτο έργο, τη ΣΕΚΑΠ, την πήρε από τη Νέα Δημοκρατία, τώρα πήρε το Λιμάνι από τον ΣΥΡΙΖΑ και αύριο επί Νέας Δημοκρατίας θα έρθουν κι άλλα έργα που θα διεκδικήσει να πάρει ως ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που επενδύει στην Ελλάδα. Γιατί να πάει κόντρα; Ας υποστήριξε τον κ. Γραμμένο, δεν με απασχολεί…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα