Θεοδωρίδης: «Ήταν για δέκα γκολ»

Θεοδωρίδης: «Ήταν για δέκα γκολ»

Θεοδωρίδης: «Ήταν για δέκα γκολ»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να νικάει 5-0 στο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για τη διαιτησία ενόψει Πρωταθλήματος!

Ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρολεύκων» είπε: «Ο Ολυμπιακός ήταν άριστος, ήταν για δέκα γκολ. Έπρεπε να είναι 5-0 στο α' μέρος. Ήταν ξεφτίλα αυτό που έκαναν οι παίκτες της Ριέκα να πέφτουν κάτω συνέχεια. Είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εμείς θα προκριθούμε. Όλο το βάρος πέφτει σε αυτούς. Έχω ένα παράπονο γιατί ο κόσμος δεν γέμισε το Καραϊσκάκη. Θέλω να το γεμίζει γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή μπάλα. Να σας πω και κάτι για το πρωτάθλημα που αρχίζει». είπε για να προσθέσει: «Με αυτόν τον σούπερ διαιτητή τον Δέδε που κάνει όλες τις προσλήψεις. Αντιπροσωπεύει την ΑΕΚ. Δεν παραιτήθηκε όπως του είχαμε πει. Τέσσερα χρόνια ο Μάνταλος σφυρίζει πρεμιέρες της ΑΕΚ. Είναι απαράδεκτος για εμάς τους Ολυμπιακούς ο Δέδες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πριν τις εκλογές και πρέπει να μάθει η UEFA τι γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα